10 krogov za 10 nasmehov 2017 – Ptuj

Tudi letos bom ptujske soroptimistke podprle projekt 10 krogov za 10 nasmehov in se organizatorjem pridružile na Mestnem stadionu na Ptuju. Tako bomo pomagale nekomu, ki nas potrebuje.

Projekt 10 KROGOV ZA 10 NASMEHOV je humanitarni projekt društva Vztrajaj – Never give up, ki vsako leto po celi Sloveniji združi čedalje več isto mislečih in tistih, ki radi pomagajo. 10 krogov za 10 nasmehov ni naslov, izbran po naključju. 10 krogov je metafora za 10 krajev, ki jih organizatorji vsako leto obiščejo. Nekateri razberejo iz naslova, da morajo preteči 10 krogov. Daleč od tega, saj ni nujno teči in ne nujno 10 krogov. Šteje že to, da jih počastite s svojim obiskom kadarkoli v času dogodka in naredite vsaj en krog na poljuben način. Vaša pomoč pa se šteje kot prispevek v vrednosti 10€ za odrasle ali 5€ za otroke. V zameno za to, vas čaka darilna vrečka in osebno zadovoljstvo, da boste pomagali tistim, ki so pomoči potrebni.

Na Ptuju se bo dogodek odvijal v torek, 30.5.2017, na Mestnem stadionu Ptuj, od 16. do 20. ure.

10 nasmehov predstavlja 10 posameznikov ali družin, ki jim namenijo zbrana sredstva, nasmeh pa je tisto, kar jih žene, da organizirajo ta dogodek.
Za organizacijo dogodka sredstva priskrbijo iz sponzorskih sredstev ali dobička od prodaje njihovih izdelkov. Zato vaš obisk in donacija resnično pomenita boljši jutri za nekoga.